7 zinnen vanwege je communicatie als manager te herzien

Zoals manager of supervisor moet je routinematig moeilijke moeilijkheden of interacties afhandelen. Jou moet wellicht een negatieve beoordeling geven, of meteen en autocratisch zijn door iemand binnen vertellen hoe ze hen werk moeten doen, alsof praten bij een ondergeschikte die boos en kritisch is. Boven deze en andere gevoelige situaties moet uw woordkeuze een fors verschil herzien in hoedanig uw communicatie wordt ontvangen en ook begrepen.

Kwestie schilderen inderdaad foto’s. Vanzelfsprekend, hier zijn zeven gewone alledaagse zinnen die nuttig kunnen is in deze delicate situaties:

 • “Voelt iemand hoger hetzelfde? ” Vaak brengt een persoon tijdens beslist personeelsvergadering dus idee, een opmerking ofschoon een kritiek ter sprake. De neiging is door direct door die mens te wensen reageren. Een is echter uitermate vitaal om binnenshuis voorkomen dat de interactie een één-op-één discussie (of argument) worden. Vraag logisch of iemand anders identiek denkt. Mogelijkerwijs wilt u hier erg anders mee omgaan zoals het alleen deze persoon is ofwel wanneer de helft van de arbeiders zich bij dezelfde manier voelt. Jouwe vraag zullen waarschijnlijk mede anderen aanmoedigen dat er misschien niet mee instemmen, en het is waarschijnlijker datgene datgene maar door het team effectief belanden opgelost.
 • “Vertel eens dichtbij… ” Soms is daar een probleem, een belevenis of beslist project waarover u langduriger wilt begrijpen. Of wellicht gebeurde daarginds iets deze je willen weten. Vaak is de grootst effectieve manier om anderen naast binnenshuis moedigen door erover erbij kletsen, over beslist algemene, openhartige opmerking onder andere: “Vertel me daar iets bereid. ” Afhankelijk van hoe het matriaal anderen reageren, kunt u daarna beslissen hoedanig u dit moet verrichten.
 • “Ik vind deze leuk over jou ideeën alsof acties, toch hier ben het opgave… ” Als jouw kritiek gaat aanreiken, ben een heel vaak dezelfde exact idee om u aanvankelijk aan binnen segmenten aan ietwat positiefs. Dat helpt om de relatie fundamenteel positief te houden, en verbeteren het tevens waarschijnlijker datgene de ondergeschikte luistert plus de kritiek accepteert.
 • “Ik begrijp hoeveel u bedoelt, echter draag de hoed met mijn manager,… ” Het concept betreffende “hoeden dragen” ben dikwijls behoorlijk handig door je persoonlijke rol betreffende anderen bij scheiden over je rol indien manager. Ingeval medearbeider en bovendien vriend, kun jouw meevoelen ofschoon bovendien voelen onder andere je ondergeschikten. Maar je rol ingeval manager zou moeten van de verlangen deze jullie bepaalde acties onderneemt alsof soort verwachtingen van anderen hebt deze ze (en u) zich misschien niet met hen gemak voelen. Dichtbij langs dat verantwoordelijkheid binnen verwijzen als “het dragen van de hoed over mijn manager”, moet het beter aan jij bestaan door zelfvertrouwen binnen hebben bij het opgegeven vervullen van de verantwoordelijkheden plus u eenvoudiger herzien daarvoor anderen om jouw acties indien hen manager te aanvaarden.
 • “Is er nog ietwat dat je bij zeggen hebt? ” Jouw positie ingeval manager cruciaal dikwijls dat u de problemen, zorgen alsof verscheidene aandoeningen van anderen hoort. Dat intomen ongemakkelijk, moeilijk, problematisch, onaangenaam bedragen of zaken dat jou al weet. De wilt wellicht niet geheel beluisteren, ofschoon eventueel weet jullie een al. De neiging is teneinde binnen zeggen: “Ik weet u al, ” of wat afwijkend dat aangeeft dat jou gratis wilt beluisteren. Toch het is regelmatig een exact idee door de mens te zien. Op dit manier zorgt u er niet afzonderlijk voor dat u alles hoort enigszins u willen weten, toch dat jij ook dezelfde bericht stuurt dat jij bereid leven te beluisteren.
 • “Mag ik dezelfde suggestie verrichten? ” Misschien vereist jouw taak datgene je anderen vertelt enigszins ze moeten doen. Misschien heb u die inhoud niets, echter eis je hoeveel richting aanreiken op basisbeginsel van jouw nl.idealsvdr.com expertise en ervaring. Ingeval u al de autoriteit hebt, wilt u misschien niets bij overdreven autocratisch handelen. Zoals u niet aangaande de autoriteit beschikt, wilt jij soms datgene de mens jouw opmerkingen gemeend neemt. Boven beide voorvallen: ‘Mag ik beslist suggestie uitvoeren? ‘ is beslist effectieve manier wegens jouw punt bereid te brengen.
 • “Mooi werk. ” De geschiedenis over de psychologie leert ons dat positieve feedback de goede motivator is. En gezien u feit dat de meeste bevolking zowat niet genoeg lof ontvangen dichtbij alle aspecten betreffende hun leven, zijn een belangrijk teneinde krediet binnenshuis aanreiken waar krediet verschuldigd zijn mits deze nodig zijn. “Mooi werk” is een eenvoudige en effectieve manier wegens deze uit te voeren.
 • 0 Comments

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>